Sammenligning av metoder for penisforstørrelse

På grunn av alt hemmelighetskremmeriet som omringer penisforstørrelse, så blir vi menn nødt til å utføre egne undersøkelser før vi bestemmer oss for hvilken metode vi ønsker å benytte oss av for slik en delikat affære. Det er tross alt snakk om penisen vår.

I denne oppsummeringen utforsker vi alle alternativene for penisforstørrelse som er tilgjengelig for menn over hele verden, og vi tar også for oss de mest vanlige og de mest eksotiske metodene vi kjenner til.

Penisforstørrelsesoperasjon

Siden 30% av penis faktisk befinner seg inne i kroppen, så er den mest vanlige kirurgiske måten å forlenge penisen din på å få frem så mye som mulig av den skjulte delen av din penis til utsiden av kroppen din. Dette gjør man med å løsne på ligamentene ved penisroten som fester de to erektile delene til kjønnsbeinet. Deretter strekkes penis ved hjelp av en strekkingsanordning, og kirurgen løsner så på ligamentet ved kjønnsbeinet til alle de midtre festene er løse. Dette gjør at penis ”skyves” frem og fir 2-3 centimeter øyeblikkelig forlengelse..

Forlenging ev legemlige deler kontra ligamentolyse er verken en rutine eller en trygg prosedyre o på grunn av faren for impotens, noe som fører til at pasienten må innplante en penisprotese for å kunne få ereksjon.

Vinning Tilfredshet Komplikasjoner Tidsramme Kostnad
1,98 til 4,31cm 30% Impotens garantert Øyeblikkelig Høy

Piller


Samme hva du er på utkikk etter, så finnes det der ute! Svindelen varierer fra piller for penisforstørrelse til penisplastre, og selges vanligvis over internett med lovnader om urealistiske resultater og uten noe fotfeste i virkeligheten. Flora Research i California og Universitetet i Maryland har analysert noen av stoffene som finnes i disse pillene, og har funnet kontaminanter som er veldig skadelige for kroppen din, som for eksempel mugg, sopp, E-kolibakterier, pesticider og bly. Er dette virkelig noe du ønsker å svelge?

Vinning Tilfredshet Komplikasjoner Tidsramme Kostnad
Ingen 5% Inneholder skadelige stoffer N/A Høy

Penispumper

Definisjonen av en penispumpe er i følge Wikipedia en sylinderform som passer over din penis, enten med en manuell eller en motorisert pumpe for å sPeyronie's Diseasekape et vakuum. Penispumper har blitt bevist å være effektive og øker blodtilstrømmingen til penis ved å skape et høyere indre blodtrykk inne i tubene og dermet utvide penisvevet.

Man må pumpe veldig forsiktig med disse tradisjonelle innretningene, siden så godt som ingen av dem har innebygde sikkerhetsmekanismer, og de kan forårsake stor skade med sprengte blodkar og gnagsår. Det kan også hende at testiklene dras inn i sylinderen og forårsaker sterk smerte og mulige skader.

Man kan også pådra seg Peyronies sykdom ved feil bruk eller ved å bruke en penispumpe av lav kvalitet (se bildet til høyre), og det er en misforming ingen mann ønsker å påføre seg selv.

Bathmate® kan egentlig ikke klassifiseres som en tradisjonell penispumpe, på grunn av flere vesentlige forskjeller både når det gjelder funksjon og evnen til å forstørre penisen din. På grunn av dette kommer Bathmate inn under neste kapittel om Penisforstørrelse med hydropumpe.

Vinning Tilfredshet Komplikasjoner Tidsramme Kostnadt
5-12 cm 30% Kan være skadelig hvis den brukes på feil måte 6 uker til flere år Lav

Penisforstørrelse med hydropumpe

Akkurat nå er Bathmate det eneste apparatet med hydropumpe på markedet, på grunn av sine omfattende patenter som omfatter ingeniørarbeid kombinert med de unike egenskapene i hydraulikk for å bygge opp og forbedre den tradisjonelle penispumpen.

Forskjellen mellom Bathmate og tradisjonelle penispumper er åpenbar når du holder dem ved siden av hverandre.

  • Ingen ekstern pumpemekanisme.
  • Ingen tuber som kommer fra tuten.
  • Ingen deler som er vanskelige å bruke, slik som for eksempel silikonputer nederst på apparatet.
  • Bathmate har en stor komfortpute som sitter mot bekkenområdet som er omtrent en centimeter lang, i motsetning til 1-2mm på tradisjonelle penispumper, noe som gjør at den er veldig behagelig å bruke.
  • Den sylinderformede tradisjonelle penispumpen er erstattet med en mye mer effektiv plastikktube av polykarbonat som har form som en kuppel på enden, der hvor utløserventilen er plassert.
  • I stedet for å pumpe trykker du helt enkelt enheten mot kroppen din for å skape trykket.

Gaiteren (romaldergummien) er den patenterte hydraulikkdelen på enheten, som sakte over tid løser ut trykket og gjør at den er 100% sikker å bruke. Selv om du skulle sovne mens Bathmate er festet til penisen din, så vil den fremdeles la blod strømme på innsiden av penisen din og vil dermed ikke skade levende vev på noen måte.

Den magiske ingrediensen i Bathmate Hydropumpe er vann. Du kan bruke apparatet når du er i dusjen, i badekaret, eller til og med når du ser på TV! Mange brukere av Bathmate spør oss ”Hvordan i all verden kan du se på TV når du bruker Bathmate?” og svaret er veldig enkelt. Når du har fått dreisen på hvordan du skal bruke apparatet, så vil du lære deg akkurat hvor mye vann du trenger for å komme i gang. Selv heller jeg i en kopp med lunkent vann mens jeg holder inn den lille knappen på Bathmate Revision III, plasserer den på den slappe penisen min, pumper den et par ganger og fortsetter så med det jeg holdt på med, om det var å se på TV eller noe annet.

La oss gå tilbake til den alvorlige delen. Siden Bathmate er så avansert og langt foran konkurrentene i markedet for penisforstørrelse, har leger, større internasjonale farmasøytiske selskaper og detaljister over hele verden kontaktet produsentene av Bathmate for å få den fra nyhetsmarkedet og inn i den medisinske verdenen.

For å si det enkelt, så ble Bathmate oppfunnet og brukes over hele verden som menns foretrukne metode for penisforstørrelse, men til vår store overraskelse har vi mottatt flere e-poster og brev fra kunder som gratulerer oss med oppfinnelsen av denne fantastiske anordningen som har endret kundenes liv.

Vinning Tilfredshet Komplikasjoner Tidsramme Kostnad
5-12 cm 95% Lav 6 uker til et år Medium

Kosmetisk forstørrelse

Dette regnes kanskje ikke som en ekte måte å fysisk forlenge penisen din på, men det den gjør er å vise mer av penisen din og får den dermed til å se lengre ut. Dette gjøres ved å klippe kjønnshåret ditt jevnlig og ved å barbere penisskaftet. Vår personlige oppfatning er det dette bør gjøres uavhengig av om du forsøker å forlenge penisen din, siden det øker hygienen rundt kjønnsområdet ditt og får penisen til å se bedre ut.

Vinning Tilfredshet Komplikasjoner Tidsramme Kostnad
Ingen N/A Ingen Øyeblikkelig Gratis

Konklusjon

Denne tabellen viser deg fordelene med alle metodene vi har nevnt i denne oppsummeringen, og gir deg en rask oversikt slik at du kan ta en gjennomtenkt avgjørelse om hvilken metode som passer deg best.

Metode Vinning Tilfredshet Komplikasjoner Tidsramme Kostnad
Kirurgi Satisfactory Unsatisfactory results Unsatisfactory results Satisfactory Unsatisfactory results
Piller Unsatisfactory results Unsatisfactory results Unsatisfactory results - Unsatisfactory results
Penispumper Satisfactory Unsatisfactory results Unsatisfactory results Unsatisfactory results Satisfactory
Bathmate Satisfactory Satisfactory Satisfactory Satisfactory Unsatisfactory results
Kosmetisk forstørrelse Unsatisfactory results - Satisfactory Satisfactory Satisfactory

Du sitter med den avgjørende makten nå, vi har samlet sammen informasjonen for å gjøre det enklere for deg, og nå kan du selv bedømme hva som er den beste metoden for deg. Vi setter virkelig pris på at du har tatt deg tid til å se over de mest populære metodene for penisforstørrelse som finnes i dag, og oppfordrer deg til å lese mer på våre relaterte sider.

Please enable Flash for this site to work satisfactory