y

Erektil dysfunksjon og Bathmate

I gjentatte spørreundersøkelser rapporterer menn at redusert seksuell yteevne er det de frykter mest ved å bli gammel. Som en del av vårt fokus på menns helseproblemer relatert til penis svarer Bathmate Norge på noen viktige spørsmål mange menn lurer på når det gjelder erektil dysfunksjon.

SP Hva er de vanligste mytene og misforståelsene når det gjelder erektil dysfunksjon?
SV

En vanlig misforståelse er at emosjonelle og psykologiske problemer er hovedårsaken. Sannheten er faktisk det motsatte: forskning har vist at fysiske årsaker står for over 80 % av alle tilfeller av erektil dysfunksjon.

En annen populær myte er at ED er en uunngåelig del av aldringsprosessen. Ja, det er sant at menns hormonnivå reduseres med alderen, og at man kanskje vil trenge mer stimulering for å oppnå en sunn ereksjon, men alder alene forårsaker ikke erektil dysfunksjon.

Du lurer kanskje på hvordan Bathmate kan hjelpe deg å beholde en sunn penis. Det enkle svaret er at ved å bruke Bathmate jevnlig sender du friskt oksygenholdig blod til scrotum på penisen din, noe som holder vev, blodårer og svampvevet i topp tilstand. Det er også bevist at Bathmate hjelper til med å redusere kolesterolet i kroppen din, så fordelene er enda tydeligere enn man tror ved første øyekast.

   
SP Hva er de vanligste årsakene til erektil dysfunksjon?
SV

Problemer med å oppnå ereksjon kan være forårsaket av en rekke faktorer, enten fysiske, psykologiske eller en kombinasjon av begge, selv om det er sjelden. Det er kjent at en rekke medisinske tilstander forårsaker ED, inkludert arteriosklerose, hjerte- og karsykdommer, diabetes, prostatarelaterte problemer som forstørret prostata eller kreft, sykdommer som påvirker nervene og hjernen (for eksempel multippel sklerose, Parkinsons og Alzheimers sykdom), samt vaskulære tilstander som påvirker blodkar og sirkulasjon.

En usunn livsstil, spesielt overdrevent stress, fedme og feilernæring, mangel på mosjon, røyking, overdrevent alkoholinntak og bruk av ulovlige narkotiske midler kan føre til erektil dysfunksjon. Alt dette er anliggender vi som menn kan fikse ved å mosjonere mer, drikke mindre og slutte å røyke, men hva med de andre problemene som hjerteproblemer og dårlig blodsirkulasjon?

Alder spiller også en rolle, selv om den ikke er av stor betydning. Forskning har vist at ED rammer omtrent én av 20 menn i alderen 40 og over, men kun to av 20 menn i alderen 60 og over.

Husk at ED kan være et symptom på en potensiell udiagnostisert medisinsk tilstand, og det er nettopp derfor menn alltid bør snakke med legen sin dersom de lider av en type ED.

   
SP Hvilke behandlingsmetoder er mest effektive?
SV

Det har vært en voldsom progresjon i antallet effektive behandlinger av ED. Ettersom de fleste menn ikke ønsker å operere seg og implantere vev i penisen sin; så preskriberer leger ofte medisin og penispumper til sine pasienter.

Med Bathmate anbefaler vi deg ikke å ta medisiner, med mindre din dysfunksjon har en fysisk årsak. Ved hjelp av en penispumpe som Bathmate oppnår du en mye bedre penishelse og syndromer holder seg vanligvis unna for godt.

Som et tillegg til Bathmateprogrammet kan det være nyttig å redusere stressnivået og mosjonere jevnlig.

   
Q Hva slags råd bør man gi til menn som muligens lider av ED men er motvillige til å søke legehjelp?
A

Menn bør vite at det er vanlig å være engstelig for å snakke med legen om ED. Menn har alltid vært mindre tilbøyelige til å besøke legen jevnlig enn kvinner, og det er et stigma i de fleste samfunn at menn bør være i stand til å fikse problemene sine selv, og at det å søke hjelp er et tegn på svakhet.

Glem alt dette og begynn å tenke som en moderne mann. Snakk med legen din, spør ham om ED og metoder som brukes for å behandle lidelsen eller om beviste alternativer som Bathmate hydropumpe. Leger har behandlet menn med ED i mange år, og i dag finnes det en rekke naturlige behandlingsalternativer tilgjengelige for menn over hele verden.

   

Ikke se på Bathmate som kun en innretning for å øke penisstørrelsen din, selv om dette vil skje ved jevnlig bruk; begynn å tenke på Bathmate som et verktøy for å forbedre livskvaliteten din og få gnisten tilbake i sexlivet ditt.