Spørsmål og svar

Hvordan fungerer den?

Penisen din er inndelt i tre kamre - to store øverst, dette er det erektile vevet (corpora cavernosa), og et mindre kammer nederst som du urinerer og ejakulerer fra (corpus spongiosum). Når du får ereksjon frigir hjernen din et hormon som sender blod til penisen din, og fyller det erektile vevet. Blodet fyller opp corpora cavernosa, og forårsaker en ereksjon. Den maksimale mengden din corpora cavernosa kan fylle er mengden blodkarene dine kan romme. Den gode nyheten er…

Din corpora cavernosa kan forstørres og forsterkes med Bathmate.

Jo mer du bruker Bathmate, jo større blir blodkarene, og dette gjør at mer blod kan strømme til og fylle vevet. Det er som bodybuilding for penisen din.

 

penis

Pumpen er designet for å minimalisere kompresjonskraften og samtidig oppnå maksimum ekspansjon, oppmuntre maksimum vekst og minst mulig ubehag. Jo mer vann som tømmes fra Bathmate, jo mer utvides penis og jo høyere hydrokraftvakuum skapes. Det finnes alltid en god balanse i vanntrykket, og din penis kan ikke tvinges inn i de usikre trykksonene som forårsaker skade med andre anordninger.

Tradisjonelle utviklere av luftvakuum gjør at luften på innsiden fungerer som en svamp - de komprimerer og utvider uten å forstørre penisen i proporsjon; dette resulterer i at kun enkelte områder forstørres og ikke andre, for eksempel forhuden og ikke lengden eller tykkelsen. Bathmate fylles med vann, plasseres på riktig måte og forsegles ved åpningen. Vannet blåses ut ved hjelp av Bathmates pumpesystem; dette produserer volum og plass på innsiden av Bathmate. Slik får man balanse i veksten.

Når kompresjonen av pumpen stopper lukkes enveisventilen, og slik kommer ikke vannet tilbake inn i Bathmate. På grunn av den unike pumpedesignen utvider den seg og forsøker å returnere til det opprinnelige volumet, siden vannet på innsiden av Bathmate oppfører seg som en flytende masse. Det betyr at den ikke kan komprimeres eller utvides, det er kun penisen som kan utvide seg for å erstatte volumet av vannet som fjernes.

Hvordan rengjør jeg min Bathmate?

For detaljert informasjon om hvordan du skal vedlikeholde din Bathmate, ta en titt på denne instruksjonsvideoen for rengjøring.

Bathmate Cleaning Instructional Video

Hvordan bruker du den?

1) Fyll badekaret med vann.

2) Når du er i badekaret, hold Bathmate under vann til den fylles helt med vann og plasser den over penisen din når den er under vann.

 

1

 

3) Trykk ned Bathmate ned mote bekkenet flere ganger helt til å du har opprettet et vakuum. Nå burde du føle et trykk som bygger seg opp. Overflødig vann begynner å komme ut av trykkavlastningsventilen øverst på Bathmate, men det kan hende du må pumpe den ned fire eller fem ganger helt til du ikke kan pumpe mer.

2

 

4) Når du ikke kan pumpe ut mer vann, slapp av i fem minutter. På dette tidspunktet har du oppnådd optimalt vakuum.

5) Prøve å pumpe ned igjen hvert fjerde eller femte minutt. Etter hvert som penisen din utvider seg, vil overflødig vann renne ut fra toppen av Bathmate hver gang du pumper ned. Likevel så kommer du alltid til det punktet at du ikke kan pumpe mer..

 


3

 

6) Pump Bathmate når du føler det er nødvendig til du når dens optimale vakuum. Dette er stadiet hvor det ikke kommer ut mer vann når du forsøker å pumpe ned.

 

4

 

(7) Dersom du føler at presset blir for mye kan du aktivere trykkutløseren øverst på Bathmate, og dette vil frigjøre trykket. Etter 15 minutter frigjør du alt trykket ved å trykke på trykkutløseren og tar av Bathmate. Reis deg og du kan se resultatet med én gang. Du vil ikke bli skuffet.

8) Vi anbefaler 15 minutter per økt. For å oppnå best mulig resultat kan du bruke enheten så ofte som én gang per dag, men ikke mindre enn tre ganger i uken.

Hva er hovedfordelene?

Etter kun EN økt vil penisen din bli merkbart større, tykkere og tyngre. Bruk jevnlig for enestående resultater. Bathmate er det eneste produktet i verden som bruker en patentert hydraulikkteknologi, og er etter vår mening den mest effektive, komfortable, omkostningseffektive og raskeste måten som finnes på markedet for å få større penis, uten å måtte undergå kostbar kirurgi. Den kan også maksimere penishelsen ved å tilføre corpora cavernosa friskt og oksygenholdig blod. Med Bathmate får du det beste av to verdener.

Hva er de forventede gevinstene?

Som oftest kan de fleste øke lengden med 2-7 centimeter og tykkelsen med 30%. Økningen gjelder både i slapp og erigert tilstand. De som er aller minst i slapp tilstand er de som kommer til å se de raskeste og tydeligste resultatene.  Resultatene vises allerede fra første gang du bruker den, fra det sekundet du tar den av. Likevel så kommer penisen din til å begynne å avta i størrelse i løpet av noen timer. Mirakler skjer ikke over natten, og vi kan sammenligne det med å trene med vekter. Hvis du drar på treningssenteret én gang vil ikke kroppen din endre seg noe særlig, og en virkelig forandring vil ikke finne sted. Dersom du trener 3 eller 4 ganger om dagen vil du begynne å se varige resultater. Bathmate er et slags apparat som mosjonerer og utvikler, og etter et par uker kan du virkelig begynne å se forskjellen. Det første du kommer til å legge merke til er tykkelsen og lengden, penis vil være betydelig større i slapp tilstand, etter hvert som Bathmate åpner dine corpora cavernosa-kanaler og gjør dem større, dvs. at de rommer mer blod. Som regel vil lengden begynne å øke med alt fra en centimeter og oppover etter mellom 1 og 3 måneder, og jo oftere du bruker den, jo kraftigere og lengre vil penisen din bli.

Hvor ofte bruker du den?

Vi anbefaler 15 minutter per økt. Du kan bruke enheten så ofte som én gang per dag, men ikke mindre enn tre ganger per uke for å oppnå best resultat. - Utviklingen i både slapp og erigert tilstand vil forbløffe deg, og prestasjonen din kan også forbedres dramatisk på grunn av det psykologiske løftet.

Bathmate er for liten for meg

Jeg har nådd maksimumsstørrelsen ved bruk av Herculesmodellen, og jeg kan se merker etter ringene. Likevel har jeg noen centimeter igjen før jeg når den ønskede lengden. Hva kan jeg gjøre?

denne siden kan du lese mer om den større modellen, Bathmate Goliath. Men før du bestemmer deg for å kjøpe Goliath, les videre:

 • Bruk lavt trykk ved å ikke sette den i fullt trykk. Dette vil forhindre at penisen din fyller ut omfanget med en gang, og la penisen strekke seg i lengden. Problemet med denne metoden er at er at det kommer til å ta litt lengre tid før penisen vokser. Men, så lenge du ikke føler smerte på grunn av ringen rundt penisroten eller hudirritasjoner, så bør du pumpe den til maksimum og vente i et par minutter. Anbefalt brukstid for denne metoden er 10 minutter.
 • Bruk et vannbasert glidemiddel som du kan kjøpe i sexbutikker på nett eller på ditt lokale apotek. Bruk mye glidemiddel ettersom det er vannoppløselig. Pump raskt til du føler så mye trykk som du kan tolerere, og bruk den i de anbefalte 15 minuttene. Hvis vannbasert glidemiddel ikke er et alternativ så kan du bruke oljebasert glidemiddel, men da må du være påpasselig med rengjøringen av din Bathmate både på utsiden og innsiden etter hver eneste bruk. Det er mer sølete og tar lenger tid.

Kan jeg bruke den dersom jeg er omskjært?

Det spiller ingen rolle om du er omskjært eller ikke.

Hva er hovedfordelene?

Det finnes mange fordeler med bruk av Bathmate.

 • Penisen din vil ble større raskere sammenlignet med alternative metoder.
 • Ingen operasjoner er nødvendig.
  Ereksjonene dine kan bli mye hardere.
 • Vann kan gjøre at huden strekker seg bedre.
 • Vakuumet er så godt som ikke-eksisterende.
 • Resultatene er raske og vises etter 15 minutter.
 • Den er diskret og enkel å bruke.
 • Den er ikke ukomfortabel og du slipper å få med en innretning i buksene dine i 4-6 timer hver dag.
 • Den er rimelig og har en overkommelig pris sammenlignet med alternative metoder.
 • Kan hjelpe mot erektil dysfunksjon.
 • Kan gjøre orgasmer kraftigere.
 • Kan øke din partners nytelse.

Er det noen bekymringer relatert til sikkerhet?

Selv om det er et trygt produkt, så bør du alltid passe på å følge instruksjonene nøye. Bathmate bør oppbevares på et trygt sted utenfor barns rekkevidde. Du bør konsultere legen din før du bruker produktet dersom du lider av en fykisk penislidelse. Ikke bruk Bathmate dersom du nettopp har undergått en operasjon i dette området, eller dersom du føler ubehag før eller etter første bruk.

Penispumper har blitt brukt i årevis med utmerkede resultater. Pumper anbefales av praktiserende leger mot erektil dysfunksjon (ED). Sjekk med legen din.

Kan jeg bruke anordningen i dusjen?

Ja, det kan du! Bathmate er like enkel å bruke i dusjen som i badekaret, slik at du kan forstørre penisen din der det passer deg best.

 

 

 

1. Dusj en stund for å løsne opp scrotum.

2. Fyll Bathmate med vann fra dusjen. Hold bunnen av Bathmate slik at vann ikke lekker ut.

 

3. Plasser penisen inne i Bathmate og pump den mot kroppen for å skape en forsegling. Pump flere ganger dersom det er nødvendig.

 

4. Trykk på utløserventilen på enden av Bathmate etter 15 minutter for å løsne den.

Har den bivirkninger?

Ja - og heldigvis er de av den typen som kan tilføre deg og din partner økt nytelse! I tillegg til at den øker størrelsen på penisen din, så kan Bathmate også øke sexlysten din, gjøre deg mer utholdende og intensifiere ejakulasjonene.

Min Bathmate lekker

Vann bør ikke lekke ut gjennom ventilen på toppen av Bathmate når den er under trykk. Årsaken til lekkasjen kan være at fjæren inne i ventilen sitter fast. Råd: Plasser Bathmate på en flat overflate, for eksempel et bord. Pump ut all luft ved å presse ned mot bordet til den fester seg. Du må kanskje gjøre dette flere ganger. Dersom dette ikke fungerer, ring oss og vi erstatter produktet.

Konfidensialitet

Våre kunders konfidensialitet er veldig viktig for oss, og ingenting på esken indikerer dens innhold. Du trenger derfor ikke å bekymre deg for at noen skal vite hva som er inne i esken du får tilsendt. All informasjon lagres i et datasystem som ikke er en del av et nettverk, så det er ingen fare for at opplysningene dine kan stjeles fra våre datasystemer. Etter avslutningen av regnskapsperioden sletter vi alle dokumenter på en sikker måte.