Er penisforstørring trygt?

Penisforstørring har eksistert siden tidenes morgen. Selv i gullalderen til det greske samfunnet, for 3000 år siden, brukte menn all verdens teknikker for å forstørre penisene sine. Disse inkluderte å henge lodd på penis og dermed bruke tyngdekraften for å gjøre den større. For omtrent 300 år siden ble de førte penispumpene introdusert, hvor man brukte vakuum for å øke blodtilstrømmingen til penis og dermed motvirke erektli dysfunksjon. Brukerne av disse rudimentære apparatene oppdaget etter hvert at penisene ble større, og helt siden den tid har menn blitt besatt av å gjøre manndommen sin større ved hjelp av denne metoden.

På tross av fremskrittene når det gjelder bruk av materialer, så har den grunnleggende teknologien til vakuumpumper endret seg lite på 300 år. I 2006 ble Bathmate introdusert, og den har fullstendig revolusjonert hvordan menn utfører penisforstørrelse i dagens mer sofistikerte samfunn. Ultramaxingeniører oppdaget at de fleste penispumper ikke fungerte spesielt bra, ble ødelagt etter et par økter, og at de som faktisk passerte testene var veldig dyre apparater som dessverre kunne forårsake store skader på penis dersom de ikke brukes på korrekt måte - noen til og med dersom de brukes på korrekt måte.

Den patenterte designen til Bathmate gjør at penisforstørrelse nå er både trygt og enkelt, siden den i motsetning til tradisjonelle penispumper bruker vann som vakuummedium for å skape penisforstørrelse. Ved å bruke vann, spesielt varmt vann i dusjen eller badekaret, løsner vevet ditt opp og muliggjør økt vekst og minimaliserer skader som eventuelt kunne oppstå. Du kan sammenligne dette med trening med vekter ute midt på vinteren, hvorpå musklene dine ville lide og føre til belastningsskader.

Så hvorfor er Bathmate trygg å bruke?

Tre nøkkelfaktorer er årsaken til at Bathmate fungerer så bra og regnes som en av de tryggeste innretningene for penisforstørrelse på markedet i dag.

1.Først og fremst så bruker Bathmate vann som medium. Vann skaper et vakuum som kan kontrolleres, samtidig som det også gjør penisen glatt og støtter penisen i løpet av ereksjonen. Dette betyr ikke bare at du slipper flere sølete, kostbare geleer, det beskytter også penisen og forhindrer skade.

2. For det andre er at designen til belgen (gummidelen på Bathmate) gjør at du ikke kan overstige den negative trykkterskelen på 0,4 bar. Se dette i sammenheng med FDAs (Food and Drug Administration i Norge) erklæring om at penispumper med mer enn 0,56 bar negativt trykk må gjennomgå testing av FDA og godkjenning før de kan selges i Norge. Lignende regler gjelder i Europa og resten av verden. I tillegg har Bathmate et stort polstret område der hvor enheten hviler samtidig som den skaper og vedlikeholder negativt trykk. Dette gjør at apparatet ikke påfører bekkenområdet ditt smerte eller skader huden din. Våre tester har vist at pumper som kun gir minimal beskyttelse av huden kan forårsake betydelig skade, og noen bokstavelig talt penetrere huden til brukeren dersom trykket er for høyt. Se det på denne måten; i et av våre forsøk kjøpte vi 10 penispumper. Disse besto av manuelle pumper, elektrisk drevne pumper og utløserpistolpumper, og alle gjennomgikk vår melontest. Melontesten ble utført ved hjelp av en melon (som navnet antyder) fordi meloner har lignende egenskaper som menneskehuden; hard på utsiden, men myk på innsiden. Åtte av penispumpene vi testet penetrerte melonskallet. En annen skadet skallet på melonen betydelig, og den tiende penispumpen, den elektriske, genererte så mye trykk at den bokstavelig talt sank inn i melonen. Vi testet også en ellevte pumpe, penispumpen Bathmate, og maksimum negativt trykk skadet ikke melonen i det hele tatt.

3. Den tredje og siste årsaken til at Bathmate er så trygg å bruke i forstørringen av penisen din er basert på solide, medisinske bevis og grundige studier av hvordan penisen fungerer. Tross alt så ville ikke de beste urologene i verden si at den var trygg å bruke dersom den ikke var det. En ledende urolog i New York har til og med erklært offentlig på radioen at Bathmate er så sikker i bruk at han har en hengende i sin egen dusj og bruker den jevnlig. Han anbefaler også andre menn å gjøre det samme med jevne mellomrom for å holde penisen ved god helse. Sammenlign dette med bivirkningene og de potensielt skadelige medisinske resultatene ved medisinbruk, som ikke forstørrer penisen og samtidig koster mye penger.

Så mine herrer, nå som du har denne informasjonen kan dere avgjøre selv. Er forstørring av penis trygt? Svaret er at ja, det er trygt, men kun dersom det gjøres på riktig måte med det riktige utstyret. Bathmate er det perfekte valget, og det er nettopp derfor Bathmate kan påberope seg tittelen: kongen av penispumper.

Klikk er for å kjøpe din Bathmate i dag!