Bathmate kundehistorier

Vitneutsagn fra våre kunder

Det er ikke hver dag en kunde ringer oss på kontoret med tårer i øynene og ønsker å fortelle sin historie på video med fullt navn, fordi Bathmate har forandret denne mannens liv til det bedre. Wayne Forman var i en bilulykke noen år siden, og som et resultat av dette fikk han en ryggmargsskade som gjorde ham fullstendig lam fra hoftene og ned. Menn med ryggmargsskader får ikke ereksjon på samme måte som menn uten denne skaden, og på grunn av dette forringes penisen. Dette er Waynes historie:

Agust: Hei, mitt navn er Agust.

- Jeg heter Wayne, hyggelig å møte deg.

Agust: Samme her.

Agust: Så hvordan har det seg at du oppdaget Bathmate?

- Jeg hørte om Bathmate gjennom en venn, John, han som oppfant den. Jeg har kjent John i noen år nå, og han anbefalte meg å prøve den.

Agust: Og hvordan fungerte den for deg?

- Den fungerer bra. Veldig, veldig bra.

Agust: Så du er fornøyd med resultatene?

- Jeg er veldig fornøyd. Tidligere, på grunn av funksjonshemmingen min, kunne jeg ikke bruke penisen min like mye som den burde bli brukt, og dermed begynte den å forringes og så ikke like bra ut som jeg skulle ønsket. John fortalte meg om og om igjen at jeg burde prøve Bathmate, men jeg hørte ikke etter. Til slutt bestemte jeg meg for å gjøre et forsøk, og etter kun tre ukers bruk ser jeg en utrolig forskjell; den ser sunnere og bedre ut - den ser faktisk ut som en penis burde se ut.

Agust: Hvor lenge har du brukt Bathmate?

- I omtrent seks måneder.

Agust: Seks måneder, og du så resultater i løpet at tre uker?

- Jeg så forskjell etter den andre gangen jeg brukte den, både når det gjaldt fargen og hvor sunn den så ut..

Agust: Hvilke deler av sexlivet ditt og livet ditt generelt sett har den påvirket?

- Mer enn noe annet føler jeg meg helt fantastisk. En mann ser på penisen sin som selve manndommen sin, og etter ulykken min følte jeg meg rett og slett som mindre mann fordi jeg ikke brukte den så mye som jeg skulle. Og når jeg tok en titt mellom beina så den heller ikke ut som før. Når du tar av Bathmate etter du har dusjet og ser ned kommer du automatisk til å tenke: “Dette er min penis”. Mer enn noe annet gjør du den ikke til sjefen din.

Agust: Hvordan fikk du og holdt du på en ereksjon før du begynte å bruke Bathmate?

- Ereksjonene. Jeg får fremdeles ereksjon ved hjelp av Caverjectinjeksjoner. Det er slik jeg får ereksjon, men nå har jeg selvfølgelig økt størrelse, jeg har mer omfang… men… Før ulykken var jeg litt i tvil [angående penisstørrelsen min], og jeg mistet omtrent halvparten av penisstørrelsen min etter ulykken fordi jeg ikke brukte den - den krympet rett og slett - men nå er den større enn den noen gang har vært. Så, for meg er det et stort pluss.

Agust: Så du har ikke bare fått tilbake størrelsen din, den har blitt større også?

- Ja, den har blitt større enn den var før.

Agust: Kan jeg også spørre om du har målt den - i centimeter?

- Nei, jeg bare ser på den og ser helt klart forskjellen.

Agust: Åh ok, du kan se forskjellen. Vel, vi kan se fra før- og etterbildene og videoene at den er faktisk enorm.

- Det synes jeg også!

Agust: Vel, det er noe du kan være stolt av!

- Jepp, og kona er fornøyd.

Agust: Ja, engasjement er nøkkelen, er det ikke?

- Det er det. Jeg bruker Bathmate som en del av rutinen min; jeg går inn i dusjen, vasker meg, fester den på, fortsetter med vaskingen, tar den av, fester den på igjen, fortsetter å vaske meg, og inkluderer den i dusjerutinen min.

Agust: Vil du anbefale dette produktet, bathmate, til andre mennesker?

- Jeg anbefaler den til alle jeg spiller rugby og basketball med, alle som har en funksjonshemming. Jeg anbefaler den også til alle vennene mine som ikke er funksjonshemmet. Alle jeg har anbefalt den til er veldig fornøyde. Du har vel aldri hørt en kvinne si at, åh, den er for stor – hva skal jeg gjøre med den?

Agust: Ja, nettopp, Så fortell meg litt om deg selv. Beklager, jeg skulle spørre deg tidligere, men jeg var så ivrig etter å komme til poenget - men du driver mye med idrett?

- Ja, det gjør jeg.

Agust: Hva slags idrett?

- Jeg spiller rullestolrugby og rullestolbasketball.

Agust: Ok, og har alle lagkameratene dine en Bathmate nå?

- Alle sammen, hver eneste en.

Agust: Og de er også fornøyde?

- Ja, de er kjempefornøyde, akkurat som meg. En funksjonshemming gjør det så mye vanskeligere, siden de, i likhet med meg, ikke har noen kontroll over penisen sin, og det er så mye vanskeligere å vedlikeholde penishelsen. Men Bathmate gjør hele jobben for deg.

Agust: Og hva med framtiden, vil du at den skal bli enda større?

- Jeg vil gjerne at den skal bli enda større ja. Men jeg tror ikke kona er helt enig i det.

Agust: Hva synes kona di om dette, er hun fornøyd?

- Hun er veldig fornøyd. Noen ganger er det litt ubehagelig for henne, men det er nok en vanesak.

Agust: Takk for en hyggelig prat, jeg håper vi kan fortsette å følge med på resultatene dine, spesielt når den større versjonen kommer ut. Det vil si, hvis kona di tillater det.

- Det er sant

Agust: Tusen takk.

- Takk selv

Vi får stadig e-poster fra kunder som lovpriser produktet vårt.

 

"Jeg hadde gitt opp å noensinne få penisen min større. Jeg kan ærlig talt si at jeg har prøvd alle typer innretninger og medisiner som finnes, og jeg var på nippet til å undergå en operasjon. Bathmate gir meg akkurat det jeg vil ha - raske, varige resultater."

Christof, Berlin

 

"Det sjokkerte uttrykket til kjæresten min sa alt. Da hun kom inn på badet og jeg slapp ned håndkleet, lurte hun på hvor i all verden jeg hadde gjemt det beistet."

John, Manchester

 

"Bare en liten e-post for å takke dere for dette fantastiske apparatet, det har virkelig forvandlet livet mitt. Jeg er en 54 år gammel mann som har opplevd problemer med manndommen i to år, før jeg begynte å bruke Bathmate. Etter jeg hadde brukt den i tre dager, var ereksjonen min kraftigere og jeg hadde ingen problemer med å holde på den. Økningen i størrelsen var ikke så viktig for meg, men selvfølgelig er det et stort pluss. Å se kona mi smile igjen er uvurderlig."

Derek, Milton Keynes

 

Jeg har alltid vært flau over min relativt lille penis, spesielt når jeg dusjer på treningssenteret rundt andre. Etter jeg begynte å bruke Bathmate er jeg ikke flau lenger, jeg viser den heller frem.

Stuart, Dublin

 

Jeg kunne ikke tro forskjellen. Etter 15 minutter måtte jeg rett og slett spørre meg selv: "er dette virkelig min?"

Mike, Cardiff

 

Jeg hørte et ryte som sier at hvaler har de største penisene av alle. Jeg vil gjerne avkrefte dette ryktet ved å si at jeg tror kanskje det er meg!

Brian, Hull

.